​Навчіться, як врятувати життя та надати першу домедичну допомогу

10.01.2023
10.01.2023
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Хочете знати, як врятувати людину у кризовій ситуації або допомогти їй з найменшою шкодою дочекатися швидкої медичної допомоги? Громадська організація "Мобільна волонтерська група" запрошуємо городян та городянок на тренінг- практикум із надання першої домедичної допомоги, який відбудеться у вівторок, 10 січня з 13.00 до 17.00 у приміщенні Кропивницького Гончаренко центру.


Разом із тренеркою Оленою Кочнєвою учасники та учасниці тренінгу будуть засвоювати правила першої допомоги, напрацюють відповідні навички і навчаться діяти самостійно у критичних ситуаціях, допомагати дорослим та дітям.

Заняття триватиме чотири години, воно безкоштовне, але за бажанням можете зробити благодійний внесок на користь "Мобільної волонтерської групи". Всі зібрані кошти підуть на закупівлю медикаментів для наших захисників та захисниць.

Щоб ми знали, на скількох людей готувати матеріали, заповніть цю анкету - https://cutt.ly/R1U8dYL - і без нагадувань чи додаткових запрошень приходьте у вівторок 10-го січня, початок - о 13.00, завершення о 17.00. Адреса Гончаренко центру: вул.Велика Перспективна, 4а (вхід до будівлі - з правого боку, під вивіску, з фасаду будівлі - для орієнтиру, - працює "Сушимастер").


БЕЗПЕКА: У разі настання повітряної тривоги ми рекомендуємо вам піти в найближче укриття поруч - або у готелі "Рейкарц" або на фабриці "Зорянка".Щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!