​Молодь з Кіровоградської області зможе вирішувати гуманітарні проблеми громад

04.11.2022
04.11.2022

ГО "СКЦ «Задзеркалля»" у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ) відкриває конкурсний набір на інноваційну програму для молоді UPSHIFT. Програма надає підліткам та молоді можливість створити власні інноваційні проекти та отримати фінансування на їхнє впровадження на суму до 75 тис. гривень.

Програма UPSHIFT - це креативний простір, де підлітки та молодь можуть проявляти себе, пропонувати інноваційні підходи до вирішення проблем та тестувати їхню ефективність. Для участі у програмі не потрібно мати вже готове рішення - командам достатньо визначити, яка проблема є нагальною для їхньої громади, а під час тренінгів вони зможуть експериментувати та шукати шляхи вирішення цієї проблеми. Учасники UPSHIFT отримують сучасні навички 21 століття, які вони можуть використовувати й надалі у своєму професійному житті.

Участь в програмі можуть взяти команди з Кіровоградської області з 3-5 учасників віком від 14 до 24 років. Більше інформації та форму для реєстрації можна знайти за https://forms.gle/HfCv8wbiUhCZn9Gr9

Подавати заявки можна до 4 листопада 2022 року.

Цей набір на UPSHIFT має гуманітарне спрямування та запрошує підлітків і молодь Кіровоградської області проаналізувати, які нагальні проблеми з’явилися в їхніх громадах після початку війни та як їх можна вирішувати. Це можуть бути проблеми як безпосередньо молоді, так й інших уразливих груп населення, які потребують гуманітарної допомоги та яким можуть допомагати молоді люди або громада разом.

Загалом у Кіровоградській області планується провести 10 наборів на UPSHIFT у період зі серпня 2022 року до кінця лютого 2023 року та підтримати фінансово 100 молодіжних проєктів.

Більше про програму UPSHIFT можна дізнатися на сторінках Інстаграм, Фейсбук або на сайті

Довідкова інформація:

UPSHIFT – це глобальна програма ЮНІСЕФ, що реалізується у понад 40 країнах світу та поєднує тренінги із соціальних інновацій, наставництво та фінансову підтримку. Вона надає молоді навички 21 століття та ресурси, щоб визначити проблеми своїх громад та запропонувати інноваційні рішення цих проблем. Програма розвиває життєстійкість молодих людей, а їхні громади отримують переваги від рішень, що пропонує молодь.

ЮНІСЕФ у своїй діяльності відстоює права і добробут кожної дитини. Спільно з партнерами ЮНІСЕФ працює у 190 країнах і територіях задля переведення цього зобов’язання у площину практичних дій, докладаючи особливих зусиль для охоплення найуразливіших і соціально виключених дітей, заради всіх дітей, де б вони не знаходилися.

ГО «СКЦ «Задзеркалля» – це українська неурядова громадська організація, діяльність якої з 2002 року спрямована на підвищення рівня спроможності та розвитку молоді України шляхом інтегрування культурних і освітніх програм, проектів та заходів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!