​Інтерактивна лекція "Тривога як фон життя"

02.10.2021
02.10.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Тривога міцно поселилась у нашому житті, ми переживаємо, щоб не захворіти, щоб бути захищеними, щоб бути успішними і вільними, що ми не "дотягуємо до стандартів" і так далі.

Чому в якийсь момент тривога стає головним нашим відчуттям? Чому ми дивимося в майбутнє з тривогою, а не перспективою? Як боротися з панічними атаками? Чи можна бути врівноваженим в умовах постійних стресів?

Відповіді на ці та інші питання шукатимемо разом із психологинею Оленою Каліман - у суботу, 2-го жовтня у Кропивницькому Гончаренко центрі.

З огляду на карантин, кількість місць обмежена. Тому обов'язково заповнюйте анкету: https://cutt.ly/9Eb9jTH - і чекайте на повідомлення у Вайбері/Телеграмі, в якому буде запрошення від адміністраторки центру напередодні, 30 вересня або 1 жовтня. Будь ласка, прямо зараз запишіть собі номер телефону центру, щоб ви побачили це повідомлення: 050-884-97-16

Нагадуємо, що всі освітні програми у Гончаренко центрі безкоштовні! Працюємо за адресою вул.Велика Перспективна, 4а, другий поверх - вхід збоку. А щоб бути у курсі новин, приєднуйтесь до нашого каналу у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop або підписуйтесь на ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!