​Тримісячний курс англійської для школярів

03.09.2021
03.09.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Кропивницький Гончаренко Центр оголошує набір старшокласників і старшокласниць (10-11 класи) на безкоштовний тримісячний курс із інтенсивного вивчення англійської мови. Заняття проходитимуть двічі на тиждень (понеділок та п'ятниця) - з 15.00 до 15.45 (тривалість уроку 45 хвилин). Курс стартує у п'ятницю, 3-го вересня, а завершиться на початку грудня.


Для участі заповніть, будь ласка, онлайн форму, - https://cutt.ly/JQ1EnXI - і чекайте телефонного дзвінка від адміністратора напередодні (1-2 вересня). Будь ласка, запишіть собі номер - 050-884-97-16 - з цього номера будуть телефонувати, це офісний номер центру.

Всі освітні програми у Гончаренко центрі - у тому числі цей курс, - безкоштовні для відвідування! Але для навчання на курсі кожному та кожній потрібно буде придбати книжку компанії Green Country і доступ до електронного кабінету учня/учениці (вартість - 300 грн.).

Щоб бути у курсі новин і подій, підписуйтесь на нашу ФБ-сторінку - https://www.facebook.com/GoncharenkoCentreKrop а також на канал у Телеграмі: https://t.me/GoncharenkoCentreKrop та профіль в Інстаграмі: https://instagram.com/goncharenkocentrekrop



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!