Профілактика мови ворожнечі у школах

09.06.2021
09.06.2021
Кропивницький Гончаренко центр
вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх

Запрошуємо вчителів, шкільних психологів та соціальних працівників у середу, 9 червня записатися на навчально-освітній захід на тему «Профілактика мови ворожнечі серед школярів і школярок міста».

Захід проходитиме офлайн, з 08.30 до 15.30. Спікеркою під час тренінгу виступить Ольга Гріднєва, юристка, тренерка, керівниця проектного департаменту громадської організації «Турбота». Якщо вам цікаво взяти участь - заповніть будь ласка форму: https://cutt.ly/8ngR4Is - і запишіть номер телефону 050-321-3919, з нього вам передзвонить та запросить на тренінг Вікторія Талашкевич напередодні (7-8 червня). Вона ж підготує листа на вашого директора\директорку, якщо це потрібно для вашої участі у тренінзі.

Захід проводить громадська організація «Турбота» у партнерстві із фондом «Гендер Зед» (м.Запоріжжя) за підтримки програми «The Matra Programme». Учасників та учасниць буде забезпечено інформаційними та роздатковими матеріалами, а також сертифікатами.

Кількість учасників заходу – не більше 15 осіб з огляду на розмір приміщення. Навчання проходитиме з дотриманням усіх карантинних вимог – ми забезпечимо учасників та учасниць масками, у приміщенні є санітайзер, проводиться озонування та дезінфекція.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!