Марафон у день Парламентських виборів

21.07.2019
21.07.2019
Кіровоградський прес-клуб
Кіровоград, вул. Чикаленка 1-а

У неділю 21-го липня у «Прес-клубі реформ» пройде вже традиційний для Кропивницького Інформаційний марафон. У рамках марафону заплановано чотири інформаційні сесії – о 9.00, о 12.00, о 15.00 та о 18.00, - у рамках яких буде йти мова про початок та перебіг виборів на Кіровоградщині.


З огляду на низьку активність політиків та штабів під час президентських виборів, а також ігнорування ними запрошень до дискусії із журналістами, участь політиків (депутатів, довірених осіб, керівників штабів, тощо) у марафоні з нагоди парламентських виборів відбуватиметься... через благодійний внесок на користь громадської організації "Прес-клуб реформ".

Внесок у розмірі 500 грн. безповоротної фінансової допомоги може перерахувати будь-яка особа, яка хоче виступити перед журналістами на майданчику Прес-клубу. Підтвердженням перерахування коштів є квитанція, яка подається до Прес-клубу.

Зібрані кошти будуть витрачені відповідно до рішення журналістів та громадських діячів, яке буде зроблено шляхом відкритого опитування у групі "Прес-клуб реформ" на Фейсбуці.

З усіх питань щодо участі в Інформаційному марафоні та реквізитів для благодійного внеску звертайтеся будь ласка у Прес-клуб: вул. Чикаленка, 1-а, перший поверх Бізнес-центру «Єлисаветград», кімната №115.

Вікторія Талашкевич: 050-321-3919



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!