Фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Голос серця»

28.11.2018–29.11.2018
28.11.2018–29.11.2018
Кіровоградське музичне училище
Кіровоград, вул. Євгена Маланюка, 4

28-29 листопада 2018 року на базі Кіровоградського музичного коледжу відбудеться ІІІ Відкритий фестиваль-конкурс вокального мистецтва «Голос серця».

Фестиваль-конкурс започатковано 2016 року за ініціативи директора Кіровоградського музичного коледжу Лариси Голіусової та народної артистки України, лауреата премії ім. Т.Г.Шевченка, доцента Національної музичної академії України ім. П.І.Чайковського Лідії Забілястої – видатної співачки, уродженки Кіровоградської області, випускниці Кіровоградського музичного училища.

Мистецький захід проводиться за підтримки департаменту культури, туризму та культурної спадщини облдержадміністрації та обласного відділення Національної всеукраїнської музичної спілки.

Фестиваль-конкурс, як захід академічного спрямування, має за мету виявляти та підтримувати обдарованих дітей, а також сприяти гармонічному розвитку їх творчих здібностей.

Програма та вимоги фестивалю-конкурсу «Голос серця» кожного року оновлюються. На ІІІ-му конкурсі змагатимуться у вокальній майстерності більш ніж 40 молодих співаків з Вільшанського, Маловисківського, Новоархангельского, Новомиргородського, Новоукраїнського районів та міст Знам’янки, Олександрії та Кропивницького.

У святковому концерті-відкритті ІІІ фестивалю 28-го листопада о 17.00 візьмуть участь: народна артистка України Л.Забіляста (сопрано), лауреати всеукраїнських конкурсів Олександр Безай (баритон) та Анастасія Безай (сопрано) у супроводі колективів музичного коледжу: симфонічного оркестру (художній керівник і диригент – заслужений діяч мистецтв України Лариса Голіусова), мішаного хору (художній керівник Надія Шост) та жіночого хору «Primavista» (художній керівник Оксана Трушина).

У рамках фестивалю-конкурсу відбудуться майстер-класи народної артистки України Лідії Забілястої, а також Олексія Дорошева та заслуженої артистки України Галини Романюк – викладачів коледжу та провідних акторів Кіровоградського академічного обласного українського музично-драматичного театру ім. М. Кропивницького.

Другий день фестивалю (29 листопада) присвячується прослуховуванням конкурсних програм учасників, нагородженню у різних номінаціях, концерту переможців у старшій та середній групах учасників, кращих солістів молодшого віку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!