Дуальна освіта як вирішення проблеми відповідності вищої і професійної освіти актуальним вимогам і стандартам ринку праці

21.06.2018
21.06.2018

На сьогодні актуальними для системи освіти, економіки України та суспільства в цілому є питання наближення змісту освіти до вимог ринку праці та запровадження послідовної та системної роботи з впровадження принципів дуальної освіти в систему підготовки фахівців.

Запрошуємо Вас взяти участь у засіданні круглого столу на тему: «Дуальна освіта як вирішення проблеми відповідності вищої і професійної освіти актуальним вимогам і стандартам ринку праці»

Метою засідання є обмін досвідом впровадження елементів дуальної системи в процес підготовки кваліфікованих робітників та фахівців в Кіровоградській області.

Розвиток дуальної освіти, коли в підготовці молодих фахівців беруть участь і навчальний заклад, і підприємство, може стати саме тим поштовхом, що необхідний українській освіті для підвищення якості навчання і її відповідності стандартам та запитам ринку праці.

Захід відбудеться 21 червня 2018 року о 14:00 в приміщенні Бізнес-центру «Ельворті» за адресою: вул. Братів Ельворті, буд. 7, аудиторія 501.

Просимо Вас підтвердити участь у заході: зареєструватися у строк до 20 червня 2018 року (надіслати на e-mailsk@kpk.net.ua інформацію про Вашого представника: назва підприємства, ПІБ, посада, контактний телефон.

Орієнтовна тривалість заходу 2 години.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!