Всеукраїнський Тиждень дитячого читання

29.03.2016–03.04.2016
29.03.2016–03.04.2016
Бібліотека імені Тараса Шевченка
Кировоград, ул. Шевченка, 5\22

Обласна бібліотека для дітей імені Тараса Шевченка запрошує 29 березня о 14 годині на перегляд буктрейлера по серії книг Дитяча картинна галерея: «Ніжність у країні краси». Також 29 березня о 14 годині відбудеться бліц-турнір «Гонка за лідером», де кожен користувач зможе взяти участь в різноманітних конкурсах та вікторинах, присвячених улюбленим літературним героям.

30 березня у бібліотеці День іноземної мови «Spеаk Еnglish, малюк!». Діти разом з батьками матимуть нагоду познайомитися з художньою літературою англійською мовою та отримати корисну інформацію про найкращі школи та курси міста, де малюк зможе поглибити свої знання з іноземної мови. Також 30 березня о 14.30 бібліотека запрошує всіх охочих здійснити віртуальну мандрівку «Країни та звичаї народів англомовних країн». Під час подорожі, кожен учасник заходу зможе дізнатися багато цікавих фактів про Великобританію та інші англомовні країни. Того ж дня о 14 годині у відділі комп’ютерних технологій та забезпечення Інтернет-доступу користувачів буде проведено бібліотечний урок «Вивчаємо англійську мову он-лайн».

У п’ятницю, 1 квітня о 14.00 годині у відділі підліткового читання та інформаційно-консультативних послуг користувачам відбудеться літературна дуель «Найкращий читець віршів англійською мовою». Також першого квітня об 11 годині 30 хвилин – у Міжнародний день дитячої книги, - фахівці відділу дитячого та сімейного читання запрошують учнів 1-2 класів взяти участь у «Андерсенівських читаннях», переглянути мультимедійну відео-подорож «Життя, схоже на казку» та познайомитися з книжковою виставкою «Великий казкар данського королівства». Того ж дня о 14 годині у відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів відбудеться сміх-тайм «Хочете жити на втіху, частіше упадайте від сміху».

У неділю 3-го квітня о 13 годині у Відділі естетичного спрямування та організації змістовного дозвілля користувачів на бібліотечне караоке: «Чарівний голос Кіровограда».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!