​Мистецтво погляду: урок портрету в Гончаренко центрі

02.09.24, 16:00

У Гончаренко центрі відбувся черговий урок малювання портретів під керівництвом Галини Олександрівни. Цього разу учні та учаниці зосередились на малюванні ока.

Галина Олександрівна нагадала присутнім про важливість очей у портреті, процитувавши відому приказку: "Очі - це дзеркало душі". Вона також додала: "Коли ми малюємо очі, ми відкриваємо душу портрета".

Під час уроку жінки та чоловіки обмінювались враженнями. Одна з учениць, що сиділа поруч, зауважила: "Ніколи не думала, що малювання ока може бути таким захоплюючим. Це справді відкриває новий погляд на мистецтво портрета".

Урок пройшов у теплій та творчій атмосфері. Учні та учениці вдосконалювали свої навички, намагаючись передати глибину та виразність погляду через малюнок.

Галина Олександрівна заохочувала їх експериментувати з різними техніками, нагадуючи, що "очі - всьому голова" у портретному мистецтві. Цей урок став ще одним кроком для учнів Гончаренко центру на шляху опанування мистецтва портрета, допомагаючи їм розкрити свій творчий потенціал та побачити світ очима художника.

Наступного разу пані Галина обіцяє, що ті, хто прийде на урок, зможуть попрацювати над зображенням вуха, носа. Такі уроки у Гончаренко центрі проходять раз на місяць. Слідкуйте за анонсами у ТМ-каналі -
https://t.me/GoncharenkoCentreKrop - і приходьте! Уроки безкоштовні.

Авторка - студентка Юлія Іщенко



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!