Арт-терапевтичне заняття для поліцейських

17.07.24, 12:53

У Гончаренко центрі провели лекцію та арт-терапію для поліцейських. Проводила захід психологиня Кропивницького районного управління поліції Анастасію Гінцар.

Ця терапія була для того, щоб поліцейські змогли порелаксувати та пізнати себе.

«Хоч ми (поліцейські) зараз і в формі, але ми повинні памʼятати, що ми також люди і маємо свою особистість», - прокоментувала пані Анастасія.

На початку заходу вона запитала у кожного та кожної з присутніх «Для чого вони сюди прийшли?». Хтось відповів «щоб відпочити», хтось - «дізнатися щось нове», а хтось - «провести так робочий час».

Під час арт-терапії поліцейські малювали асоціації до певних слів, а після - прокладали свої етапи життя. Переступали через певні перешкоди. А далі малювали цілісну картину, яка є відображенням їх етапів життя. На фото ви можете бачити моменти заняття.

Це вже не вперше освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" надає простір для подібних заходів партнерам. Таким чином діє грантова програма, яку започаткував центр для громадських організацій, ініціатив та благодійних фондів Кіровоградщини та України.

"
Мета програми - надання простору та можливостей центру для безоплатного використання як майданчику для проведення тренінгів, семінарів, зустрічей, конференцій та інших освітніх форматів", - розповідає директорка центру Вікторія Талашкевич.

Якщо ви плануєте провести захід у Кропивницькому і шукаєте простір, котрий обладнаний відповідними меблями, технікою, а також має куточок для проведення кава-брейків та буде наданий вам у безоплатне користування, будь ласка, заповнюйте анкету - https://cutt.ly/ewRWDf5T - і з вами зконтактує пані Вікторія.

Гончаренко центр працює у середмісті Кропивницького - поруч розташовані кілька готелів, кав'ярні та ресторації, зручна транспортна розв'язка, є паркінг. Всередині центру є туалет, можливість рухати меблі (столи та стільці) так, як це зручно для організаторів (маємо 8 столів на чотири людини кожен та 42 стільці, котрі можна поставити хоч по колу, хоч у форматі "кінотеатр").

Освітньо-культурний простір "Гончаренко центр Кропивницький" готовий надати простір для проведення заходу за умов попереднього узгодження дат і часу, а також безоплатної участі у заході для його відвідувачів та відвідувачок і заповнення ними (чи організаторами) відповідних реєстраційних форм з огляду на безпекові виклики.

текст - Олена Панкова, фото - Марина Кашлакова



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!