У Голованівській громаді відкрили районний офіс партії «Слуга Народу»

07.03.24, 16:09

Нещодавно розпочав свою роботу в Голованівській громаді перший районний офіс партії «Слуга Народу».

На відкриття офісу завітали голова Кіровоградської обласної організації політичної партії «Слуга Народу» Михайло Бєжан, народний депутат України від «Слуги Народу» Юрій Кузбит, голова Голованівської районної військової адміністрації Ігор Ковердяга, голова Голованівської громади від «Слуги Народу» Сергій Цобенко, депутати та прихильники партії.

«Тривали час планували відкрити офіс в цьому районі. Переконаний, що тепер він стане платформою для діалогу депутатів нашої політичної сили з місцевими жителями, а також дозволить депутатам отримувати зворотній зв’язок від людей, чути їх проблеми та напрацьовувати варіанти їх вирішення», - зазначив Михайло Бєжан.

Зустрічатись з жителями громад району в офісі планує і народний обранець Юрій Кузбит.

«Сьогодні ми всі розуміємо, що дуже важлива безпосередня комунікація з представниками громад, а також переміщеними українцями, які через війну були вимушені залишити свої домівки та знайшли прихисток у Голованівському районі. Тож, відкритий до спілкування і планую проводити регулярні зустрічі», - розповів Юрій Кузбіт.

У той же час, офіс буде слугувати майданчиком для спілкування та зустрічей прихильниць та прихильників рухів партії: «Зе!Жінки» та ЗеМолодіжка.

«Для нас дуже важливо об'єднати людей, які зарекомендували себе протягом війни, щоб офіс був майданчиком, де ці активні люди могли б проявити себе найбільш ефективно», - додав Михайло Бєжан.

Графік роботи районного офісу: з понеділка по п’ятницю з 9:00 до 17:15, за адресою м. Голованівськ, вул. Шевченка, буд 60.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!