​Чуєш, промені бринять…

13.11.23, 14:00

В головній книгозбірні області пройшла творча зустріч з художником, музикантом, поетом Олександром Кир’яновим – представником знаної на терені краю мистецької родини Володимира і Любові Кир’янових. Олександр закінчив Кіровоградську дитячу художню школу та мистецький факультет Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка. Працює викладачем Кропивницької художньої школи імені Олександра Осмьоркіна.

З першої хвилини захід перетворився на сповідь молодої людини. Цікаво і відверто Олександр розповів про родину, захоплення поезією та музикою, яке почалося ще з раннього дитинства.

Згадував митець і про створення на початку 1990-х років в нашому місті музичної групи «36,6», яка відіграла важливу роль у становленні його як музиканта.

Модераторкою творчої зустрічі була літераторка Вікторія Шкабой, на вірші якої Олександр написав більше десятка пісень. Одну з них вони виконали разом: Олександр – на гітарі, Вікторія – на дримбі.

Під час зустрічі Олександр виконував пісні свого батька – неперевершеного художника-графіка, чий яскравий талант проявився і в музиці, і в поезії.

Пісні, душевна атмосфера, дружнє та щире спілкування з Олександром – все це зробило осінній вечір незабутнім. Присутні отримали справжню естетичну насолоду від спілкування з розумною та талановитою людиною.

Дякуємо Олександру за цей теплий музично-поетичний вечір. Творчих злетів та нових пісень, а нам усім миру і Перемоги!

Запис зустрічі дивіться на бібліотечному YouTube-каналі за посиланням https://www.youtube.com/watch?v=DwWUtSULero



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!