​Три вагомі причини, чому варто відпочити у Дендропарку

07.08.23, 10:38

Пекельна спека… Єдине бажання – опинитися у воді. Зробити перший вільний вдих після занурення, відчути шкірою шовковисту прохолоду води, а всередині себе – хвилю ейфорії... Десь гудуть машини, заклопотані і втомлені люди поспішають сховатися в тінь, а тебе хай світ почекає...

Вважаєте, знайти оазу релаксу в місті нереально? Навпаки. Для цього не потрібно десь далеко їхати. Варто завітати до кропивницького Дендропарку, углибині якого розташувався аквапарк «Aloha». Тут є великий і маленький басейни, зручні шезлонги з парасольками, альтанки та спортивні майданчики – усе для того, щоб хоч ненадовго забути про тривоги. Цією можливістю постійно користуються кропивничанки Юлія і Наталія. Дівчатам подобається те, що можна комфортно відпочити в самому місті, живуть вони неподалік і залюбки час канікул проводять саме тут. Проте до Дендропарку можна легко дістатися з будь-якого району Кропивницького.

Війна в Україні стала для усіх великим викликом. Її психотравмуючий вплив важкий для нас, дорослих, та ще складніше дітям. Для кожної матері, для кожного батька немає нічого важливішого за усмішку на обличчі рідної дитини. Але вони, ці маленькі емпати, уловлюють наші занепокоєння та напруженість. Відпочити самим і повернути малим те дитинство, яке у них вкрала війна, допоможе аквапарк «Aloha». І в цьому є резон!

За словами кропивничанки Вікторії, мами дворічної Анюти, раніше дівчинка боялася води. Та в аквапарку дуже зручний дитячий басейн, через чисту прозору воду видно дно і дівчинка із задоволенням брьохається в ньому.

Переселенка Альона приходить до аквапарку з двома доньками. Раніше вони жили поблизу моря і дівчата звикли гратися у воді. Тож зараз мама приводить своїх, як вона каже, русалоньок в «Aloha». Жінка втішається тим, що доньки радіють літу, сонцю і воді. Час, проведений у парку, повертає їх до мирного життя.

Пан Юрій – військовий. Чоловік знаходиться у відпустці, тож вирішив разом з дружиною і дітьми провести час в аквапарку. На запитання про басейни, розваги та послуги, що надаються в парку, говорить: «Я дуже задоволений! Ми зі Світланою разом, діти щасливі. На сьогодні – це розкіш».

Так і є, адже найцінніший час той, що ми проводимо в родинному колі. І це третя, найголовніша причина завітати до зеленої оази в центрі Кропивницького.

Що може бути краще, ніж усією родиною прогулятися тінистими алеями, покататися на атракціонах, відпочити біля води? До послуг відвідувачів більше сорока атракціонів – дитячих, сімейних та екстремальних. Діти весело стрибають на батутах, їх у парку шість, катаються на каруселі-гойдалці та «плавають» у сухому басейні з кульками. В різних куточках парку на гостей чекають симпатичні ресторанчики зі смачними стравами. Для дорослих і дітей проводяться різноманітні майстер-класи, концерти та розважальні заходи.

Стрес від війни впливає на наше ментальне здоров'я. Жити в постійному напруженні неможливо. І корити себе за те, що намагаєтесь відновитися, а тим більше допомогти дітям, не варто. Тому Дендропарк і «Aloha» пропонують кропивничанам влаштувати собі «інформаційний детокс», емоційне та фізичне розвантаження. В басейнах аквапарку встановлені потужні очисники, тож вода в них на відміну від річок безпечна для здоров'я. Поплававши досхочу, можна відпочити під парасолькою чи покидати волейбольний м’яч, взяти участь в програмі арт-терапії чи пограти в настільні ігри. Якщо зголоднів – продегустувати різні види піци, скуштувати хот-дог або чіабату, посмакувати шашликом чи просто насолодитися морозивом. Є ще аквааеробіка, мінідиско в басейні, дартс, фризбі, слизький футбол, будування замків на піску, глітер-тату, конкурсні програми та розіграші смачних призів.

Найбільше на світі ми хочемо, щоб ті, кого ми любимо, були щасливими. Подарувати це відчуття допоможе комфортне місто для родинного відпочинку, оаза спокою та гармонії – кропивницький Дендропарк.

Алоха!

текст - Тетяна Фоміна



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!