​Як створювати дошку візуалізації мрій, або Що таке карта бажань

20.01.23, 18:00

Вірна постановка цілі – це перший крок до її досягнення. Але останнім часом виділяють ще один метод досягнення бажаного – візуалізацію. Карта бажань – це спосіб візуалізації мрій, який може допомогти втілити бажання і реалізувати задумане за допомогою глибинних психологічних механізмів.

Тому все частіше люди роблять для себе дошку візуалізації мрій або ще її називають сторітелінг про майбутнє. Це простір, повністю присвячений прагненням людини. У ньому містяться ілюстрації, що відображають основні наміри і завдання.

Саме таку карту створювали бібліотекарі головної книгозбірні області з дітьми на дитячій точці «Спільно». Дошка візуалізації цілей майже на сто відсотків складається з ілюстрацій і найпростіше їх «добувати» з друкованих видань. Для наших маленьких відвідувачів ми заздалегідь підготували велику кількість картинок з машинами, одягом, взуттям, косметикою, подорожами, іграшками, домами і подібним.

Учасники з неабияким захопленням створювали історію власного майбутнього та мрійливо розповідали один одному, чого вони бажають досягти, чого навчитися і яку професію опанувати.

Психологи кажуть, що якщо довго дивитися на карту, бажання почнуть глибоко проникати у підсвідомість, і людина, навіть не усвідомлюючи того, буде рухатися в напрямку мети. Дошка візуалізації діє як «вмістилище» бажань. В потрібний час мрія «вивільниться» і здійсниться.

Хочете, щоб ваша дитина створила власний сторітелінг майбутнього, приходьте разом з нею до Обласної універсальної наукової бібліотеки імені Дмитра Чижевського на дитячу точку «Спільно».



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!