​Комп’ютерні ігри створювали сьогодні діти у Гончаренко Центрі!

07.06.22, 19:34

Гончаренко Центр Кропивницький. education and culture за підтримки Жіночого Альянсу за Обмін Знаннями (WAKE, США) продовжує освітній проект «Світогляд», мета якого – дати внутрішньо переміщеним особам, котрі переїхали у Кропивницький внаслідок російської агресії, можливість поділитися своїми знаннями та досвідом.

Ми плануємо запросити 50 лекторів, лекторок, майстрів та майстринь із числа ВПО, які проведуть кожен і кожна по одному заходу у Гончаренко центрі – це будуть лекції та майстер-класи для місцевих жителів та вимушено переміщених осіб на різноманітну тематику.

Черговий захід у центрі провела Марія Авраменко, експертка із Харкова, яка має досвід викладання у приватній школі комп'ютерні науки та проведення занять із робототехніки. Пані Марія провела заняття із програмування для дітей віком 8-12 років у середовищі Scratch. В результаті заняття у кожної дитина була створена... своя власна гра!
"Кожен з нас вміє програмувати, але можливо ще не знає про це. Це настільки просто як заварити чай. Давай спробуємо і у вас вийде!", - переконана пані Марія Авраменко. Дякуємо за цікавий захід!
Якщо ви відноситесь до числа внутрішньо переміщених осіб, переїхали зараз жити у Кропивницький та відчуваєте у собі потенціал до проведення лекції чи майстер-класу, запрошуємо подати заявку на участь у програмі: https://cutt.ly/IGlqwGD

WAKE - це Жіночий Альянс за Обмін Знаннями, чия місія полягає в тому, щоб використовувати технології для розширення прав і можливостей жінок у всьому світі. WAKE об’єднує інноваційних лідерок у сфері прав жінок із високим ступенем впливу з технологічними інструментами та досвідом, щоб допомогти їм прискорити свій вплив і масштабувати свою роботу. ФБ-сторінка WAKE - https://www.facebook.com/WakeInternational



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!