​Волонтери запрошують фермерів до співпраці

27.05.22, 10:04

Громадська організація «Прес-клуб реформ» протягом найближчих шести місяців реалізовуватиме проєкт «Кулінарні корифеї» на підтримку спільноти волонтерів та волонтерок «Годуємо патріотів!».

Кошти на проєкт отримано у межах Конкурсу грантів для надання підтримки громадам, вразливим групам населення та особам, що потребують допомоги в Україні, що його втілює Програма розвитку ООН за фінансової підтримки Європейського Союзу.

З огляду на грант, спільнота «Годуємо патріотів» шукає для довготривалої співпраці фермерські господарства, виробників та постачальників овочів на Кіровоградщині.

«Ми плануємо щотижня безготівково закуповувати для підготовки сухих супів та борщів свіжу картоплю, капусту, моркву та буряк. Наша мета - налагодити дієві ланцюжки співпраці із місцевими фермерами», - каже координаторка спільноти «Годуємо патріотів!» Олена Коряк.

Бажаючі можуть контактувати саме з нею – за телефоном 063-877-5990 або за електронною поштою godyemopatriotivСОБАЧКАgmail.com Надсилайте свої документи як ФОП або ТОВ (виписка, витяг) та цінову пропозицію до 18.00 - 02.06.2022 року.

Матеріал підготовлено командою проєкту «Кулінарні корифеї», що впроваджується ГО «Прес-клуб реформ» за сприяння ПРООН у межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!