Більше ніж подарунки, дітям потрібне спілкування!

14.02.22, 12:00

Волонтерки Наталя Говоріна та Анастасія Бурага із Кропивницького днями відвідали дитбудинок в селі Войнівка Олександрійського району Кіровоградської області. Туди відвезли речі, збір яких ініціювали два тижні тому, і які бажаючі приносили та привозили у Гончаренко центр.

Як інформує "Суспільне.Кропивницький", у Войнівку їхали "Газеллю", розповідає Наталя: "В машині були ми двоє і водій. Решта простору була повністю заповнена зібраними речами".

Везли одяг, канцтовари, засоби гігієни, солодощі, фрукти, зокрема два мішки яблук, апельсини, що їх зібрали і передали із села Грузьке, тощо.

"Більше ніж подарунки, дітям було потрібне спілкування, – розповіла Анастасія. – Звісно, вони звертали увагу на те, що ми привезли, але здалось, що більше їм хотілось познайомитись з нами. Вони розповідали про себе, розпитували нас звідки ми, хто ми. Діти дуже товариські, активні – танцюють, стрибають, враження у нас дуже приємні залишились".

Збір речей для дітей приурочили до Дня закоханих, який відзначають 14 лютого. Поміж подарунками було печево у вигляді сердець. "Перед тим як їсти, діти його роздивлялись, здається їм сподобалось".

"Ми не побачили, що діти в чомусь мають нагальну потребу, скоріш, більше вони хочуть розмовляти, обніматись, тому ми б хотіли наступного разу подарувати їм емоції, – говорить Анастасія. – Це могла б бути анімаційна програма, чи майстер класи, ми будемо планувати новий візит у Войнівку".

У дитячому будинку "Перлинка" в селі Войнівка Олександрійського району Кіровоградської області живуть 50 дітей віком від трьох років. Речі, іграшки, подарунки для них збирали протягом кількох тижнів у Кропивницькому Гончаренко центрі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!