​Охочих навчитися малювати аніме зібрали у Кропивницькому Гончаренко центрі

06.01.22, 10:00

У Кропивницькому Гончаренко центрі усіх охочих вчили малювати аніме. Це різновид анімації, який поширений у Японії, розповіла засновниця студії "Індіго", художниця Анна Іванова. Вона розповідає, що аніме – це частина японської культури, і його одразу можна впізнати: персонажі у цій анімації мають великі очі.

Ідея проводити майстер-класи, під час яких люди набувають практичних навичок у різних сферах, належить директорці Гончаренко центру Вікторії Талашкевич.

"У нас багато різних лекцій, тренінгів, навчальних курсів, але у 2022-му році ми вирішили більше проводити практичних майстер-класів, адже люди просять саме цього - малювання, ліплення, створення прикрас, гончарства", - розповідає пані Вікторія. Вона звернулася до Анни Іванової, котра і запропонувала на волонтерських засадах провести відразу кілька різних майстер-класів з малювання. І почати вирішили з аніме, адже це один із найпопулярніших трендів серед підлітків.

О 12:00 в центрі зібралися більше десятка людей. З собою принесли олівці, фломастери, скетч-маркери та гумки для стирання. Обмежень по віку організатори не ставили, але так склалося, що на майстер-клас записалися переважно підлітки - 10-14 років, хоча і кілька дорослих. Бажаючих було понад півсотні, але центр міг запросити небагатьох, тому у лютому планується повторити захід.

текст - Анастасія Ковальова, джерело: "Суспільне Кропивницький"



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!