​Двічі на місяць говоримо англійською у гарній компанії

05.08.21, 10:00

Ще у лютому на території Гончаренко центру у Кропивницькому розпочалися заняття «Розмовного англійського клубу». Його створили задля того, аби ті хто не потрапив на курс «Англійська для дорослих» могли практикувати свої розмовні навички. Двічі на місяць учасники та учасниці різного віку і різного рівня володіння мовою збираються разом, аби удосконалити рівень розмовної англійської.

- Я заздалегідь надсилаю всім у наш спільний Телеграм-чат аудіоматеріали або ж відеоматеріали, щоб вони могли вдома підготуватися до заняття, виписати незнайомі слова чи проблемні моменти прийти сюди й вже разом зі мною розібрати їх, - розповідає Інна Лопата, вчителька англійської мови. За її словами, у клубі вивчають не лише нові слова, а й корисні конструкції, наприклад, як виразити свою думку, як давати пораду, бо ж побудова речень в англійській мові дещо відрізняється від української.

- Ті люди які ходять до нас регулярно значно покращили свій рівень розмовної англійської, бо вони зацікавлені в цьому, вони одне одному допомагають, вони спілкуються англійською не лише зі мною, а й між собою, - ділиться враженнями Інна Лопата.

На заняттях «Розмовного англійського клубу» спільнота дивиться відео, слухає новини, грає, танцює. Всі активності клубу проходять з використанням англійської мови. Найближче заняття – у вівторок, 17-го серпня о 17.00. Приєднуйтесь до Телеграм-чату клубу: https://t.me/joinchat/IOzmnufdlK9mZjgy

Всі освітній заходи у Гончаренко центру безкоштовні. Заняття клубу проходять за адресою: вулиця Велика Перспективна, 4а – локація розташована на другому поверсі.

текст і фото - Віта Банташ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!