​"Це в ритмі мого тіла": У Кропивницькому розпочалися заняття з йоги на даху

03.08.21, 12:00

Як ви проводите суботній ранок? Кропивницький Гончаренко центр минулої суботи відкрився зрання, бо чекав на учасників та учасниць першого заняття з йоги, котре провів відомий у Кропивницькому та за його межами інструктор Олександр Ожигов.

- Ще в дитинстві мені до рук потрапила стаття про пози з йоги, які я вирішив повторити. Пройшов деякий час, я зайнявся спортом і зрозумів, що м'язи спини потребують укріплення, вирішив знову спробувати зайнятися йогою. Спробував так, що займаюсь нею близько 13 років, а викладаю з 2009 року, - розповідає Олександр Ожигов, інструктор з йоги

Як і пан Олександр, півтора десятки учасниць вирішили спробувати зайнятись йогою, тож прийшли на дах центру о 8.30 аби познайомити своє тіло з цим заняттям, дізнатися більше про йогу та відчути її вплив на фізичне та психологічне здоров'я.

- Я ніколи не займалася йогою. Сьогодні це все вперше. Вирішила подивитися, що собою являє йога, підібрати тренера і подивитися як моє тіло реагує на йогу. Після заняття зрозуміла, що це в ритмі мого тіла, так повільно і послідовно. Я відчуваю себе дуже добре. Моє тіло відреагувало на йогу максимально позитивно, - ділиться враженнями Катерина Карапетян, учасниця занять з йоги.

текст і фото - Віта Банташ



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!