​Запорука успішних соціальних акцій – це партнерство!

08.05.21, 11:44

У рамках благодійного проекту «КнигоСушка», Гончаренко центр у Кропивницькому налагодив співпрацю із кількома партнерами. Зокрема, надійний екологічний партнер акції – це сучасний оператор у поводженні з твердими побутовими відходами, компанія «Ecostyle».

У рамках акції «КнигоСушка» всі бажаючі можуть принести свої книжки –на будь-якій мові, будь-якого жанру і стилю, - до Гончаренко центру. Хороші книжки у гарному стані будуть продаватися у суботу 15 травня на ярмарку, щоб зібрати кошти для двохсотрічної дерев’яної Пречистенської церкви у селі Ятрань.

Наразі для продажу у рамках ярмарку вже згруповано книги за стилями – є окремі коробки із детективами, російською прозою та поезією, українською класичною літературою, пригодницькими та історичними романами, літературою для дітей і підлітків, численними посібниками і порадниками з різних тем. Книжки будуть коштувати 30, 40, 50 гривень за штуку.

Ті ж книжки, котрі були передані у поганому стані – порвані, побиті кузками, погризені мишками, або розклеєні, - або вже не мають історичної цінності, сьогодні прийняла на переробку компанія «Ecostyle». Вийшов майже цілий контейнер книжок, які у майбутньому стануть папером для нових книжок і збережуть десятки дерев.

Ті книжки, які не будуть придбані на ярмарку, Гончаренко центр передасть у сільські бібліотеки Кіровоградської області. Велику допомогу у цьому надає тижневик «Нова газета» і сайт «Перша електронна газета».

Запрошуємо на ярмарок «КнигоСушка»: у суботу, 15 травня з 10.00 до 14.00 біля Гончаренко центру за адресою вул. Велика Перспективна, 4 а. Серед усіх, хто прийде і купить книжки, будуть розіграні три набори суші від закладу «SushiMaster». Також перші 200 покупців отримають для своїх книжок крафтові закладки, пошиті із джинсової тканини кравчинями Ліцею сфери послуг і торгівлі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!