Фотоконкурс "Веломандрівки Кіровоградщиною"

14.03.20, 12:00

Про фотоконкурс під час прес-конференції, яка відбулась 12 березня у Прес-клубі розповіли керівник громадської організації "Велокроп" Андрій Паливода та один із організаторів фотовиставки Микола Дяченко.

Тема виставки: подорож велосипедом Кіровоградщиною. До участі запрошуються всі бажаючі. Приймаються фотороботи до 1 квітня 2020 року і оцінювати роботи буде поважне професійне жюрі у відкритому форматі.

"Велопоїздки окрім тренування дозволяють насолоджуватися красою нашого краю. Всі ми фотографуємо цю красу. Тож кожен з нас можете якісно вплинути на імідж міста, області і велоспільноти взагалі взявши участь у цій виставці" - зазначив Андрій Паливода.

За словами Миколи Дяченка: "Фотографії-переможці, а ми плануємо роздрукувати близько 50-ти робіт, візьмуть участь в реальній фотовиставці, яка відбудеться згодом в художньому музеї.

Кожен учасник може надіслати не більше 10 фотографій. До виставкової експозиції буде відібрано не більше 3 робіт від одного учасника. Фото має бути зроблене ТІЛЬКИ на території Кіровоградської області і ОБОВ’ЯЗКОВО має містити щось велосипедне: (велосипед(и) або його частину(и), та\або велоаксесуар(и) та\або людину(ей) в велоекіпіруванні). Фотографії завантажуються у форматі JPEG, роздільність не менше, ніж 5 МПкс. Фотографії мають ОБОВ’ЯЗКОВО супроводжуватися інформацією про автора (ім’я прізвище) та ОБОВ’ЯЗКОВО вказати місце де вони зроблені в описовому форматі. Роботи надсилати в електронному вигляді на e-mail: velokrop@gmail.com (з поміткою фотоконкурс). Дата прийому робіт — до 1 квітня 2020 року



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!