Молода мама стала вихователькою у садочку за сприяння служби зайнятості

13.02.20, 16:00

«Якщо людина прагне знайти роботу і цілеспрямовано йде до своєї мети, а поряд є люди, які здатні допомогти у цьому, то у підсумку маємо гарний результат – працевлаштування», – у цьому переконана двадцятивосьмирічна мешканка міста Знам'янки Інна Б.

Наприкінці минулого року до Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, з впевненим наміром знайти роботу за освітою, звернулася молода жінка, яка потребувала допомоги в пошуку роботи.

Вища педагогічна освіта, відповідний досвід роботи, велике бажання самореалізуватися та сприяння кар'єрного радника Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості, дало можливість оперативно підібрати молодій жінці роботу. Пані Інна була направлена на співбесіду до дошкільного навчального закладу «Сонечко». Під час співбесіди жінка показала себе як відповідальну, дисципліновану, організовану та наполегливу особистість, а також запевнила потенційного роботодавця у готовності підвищувати свій професійний рівень.

Представник дошкільного навчального закладу «Сонечко» із задоволенням запропонував Інні Б. посаду вихователя у цьому дитячому закладі. «Всі ми добре розуміємо, що для молодої мами з маленькою дитиною, та й взагалі для кожної людини, мати роботу та приділяти достатньо уваги своїм дітям – це можливість поліпшити добробут в сім'ї та набути досвід в житті», – впевнено зазначає пані Інна.

текст - Тетяна Железнякова, провідна фахівчиня з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Знам’янської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!