​ПриватБанк взяв участь у Всеукраїнському форумі лідерів учнівського самоврядування

14.12.19, 16:00

Днями у Києві пройшов масштабний Всеукраїнський форум лідерів учнівського самоврядування «Відповідальне лідерство – шлях до успіху». Захід відбувся під патронатом Міністерства освіти та науки України, участь в ньому як партнер взяв і ПриватБанк.

Форум зібрав 175 учасників з усієї України, а сам захід, за задумом організаторів, покликаний формувати комунікаційний простір для взаємодії активної молоді, освітян, бізнесу та органів влади різних рівнів. ПриватБанк, як компанія, орієнтована на соціальну відповідальність бізнесу, із задоволенням підтримує подібні ініціативи.

На заході ПриватБанк презентував молоді сучасні тенденції діджиталізації в банківській сфері, а саме онлайн-практику, пройти яку можуть студенти будь-яких українських вишів. Після успішного проходження практики видається електронний сертифікат, а тих, хто впорався із завданнями найкращим чином, вносять до кадрового резерву банку.

Також, в рамках Форуму, ПриватБанк займав почесне місце в журі Всеукраїнського конкурсу «Лідер 2019 року» і нагородив переможців корисними призами, і окрім того - всіх учасників Форуму тематичними сувенірами.

Цікаво що одним із 5 призерів конкурсу став школяр, який цього року отримав відзнаку за кращу бізнес-ідею в дитячій олімпіаді «Фінансовий геній» від ПриватБанку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!