​Українці купують у розстрочку товари в 5 000 онлайн-магазинів на 300 мільйонів щомісяця

18.11.19, 14:00

Українці можуть оплачувати частинами товари в 5 000 інтернет-магазинів. Про це повідомили в ПриватБанку, операторі єдиного в Україні сервісу онлайн-кредитування «Оплата частинами». Протягом останніх 3 місяців кількість онлайн-майданчиків, що підключилися до цієї програми, зросла майже на 1 000. До речі, щомісяця українці купують у розстрочку в Інтернеті товарів на понад 300 мільйонів гривень. Лідерами з продажів стали онлайн-майданчики Rozetka, «Алло», «Фокстрот» та інші.


«Для продавців в Інтернеті цей сервіс дає низку переваг: збільшення клієнтопотоку, підвищений середній чек, можливість продавати в кредит кілька товарів одразу. Для покупців – можливість робити вигідні придбання у розстрочку кількома кліками», – розповів керівник напрямку з роботи з торговими підприємствами ПриватБанку Євген Васильцов.


Підключитися до сервісу просто: потрібно тільки зареєструватися в спеціальному кабінеті, підключити API та додати на сайт інформацію про «Оплату частинами». Торговці, у яких немає сайта, можуть виставляти клієнтам кредитний інвойс. До речі, онлайн-магазини, які підключать сервіс «Оплата частинами» до кінця року, зможуть скористатися зниженою тарифною сіткою. Деталі акції – на офіційному сайті



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!