Октоберфест-2019: Нова локація – нові емоції!

16.09.19, 12:00

Вперше за кілька років творча група «Jane&Vika» змінила локацію проведення свята«Октоберфест», і це було чудове рішення. Так, нам було приємно три роки поспіль відзначати свято пива на березі річки Інгул, але тепер, у затишному подвір’ї «АвокадоХол» відкрилися зовсім нові можливості, виникли нові емоції.

Закрита від вітру і від сторонніх поглядів територія, велике біле шатро, яке захищає від негоди у разі чого, зелень, дерева, вінтажні решітки на яскравих стінах старовинних будівель – все це, помножене на свіже пиво, смачну їжу та цікаві розваги дарувало неймовірний настрій і насолоду. Вела свято і створювала настрій неперевершена Анна Тішкус. Їй у цьому успішно допомагав В'ячеслав Швець (кращий ді-джей, однозначно!)

Не тільки погода була чудова, як на замовлення, але й настрій учасників та учасниць цьогорічного свята пива у Кропивницькому тримався на відмітці "Прекрасно!".Наші смачні партнери – «Соколівський м’ясокомбінат» та компанія «Food4you» - надали чудові продукти (ковбаски, сири), а кухарі «Авокадо-Кейтеринг» перетворили це на логічні для пікніка страви. Пиво та пивні коктейлі від "Carlsber Ukraine” були безлімітними, як і бажання відпочивати серед гостей вечірки. Шукайте себе на фото, що їх зробила Олена Карпенко, тегайте, діліться - і до нових зустрічей!

P.S. Жанна та Віка мають думку відновити святкування 31-го жовтня Хеловіну, тож чекайте анонсів!





Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!