​Флешмоб у ПриватБанку або як юніори навчали банкірів азам танцювального мистецтва

06.09.19, 14:00

В переддень нового навчального року студійці “Імперії Мистецтв “Форсайт” завітали до Кіровоградської філії ПриватБанку на екскурсію та до квест-кімнати.

“З пустими руками в гості не приходять, - розповідає учасниця “Імперії Мистецтв “Форсайт” Анна Андрішевська. - Тому ми прийшли до ПриватБанку з драйвовою музикою, гарним настроєм та бажанням зробити флешмоб”.

“Хто казав, що банкіри - строгі і поважні? Це зовсім не так. Вони відкриті і приязні, - запевнила Ніна Гаврилюк. - А ще вони не лише знаються на банківській справі, вони проводять цікаві екскурсії та вражають квест-кімнатою (хто міг подумати, що у банку є квест-кімната?!) Навзаєм ми всім колективом вирішили зробити подарунок і банкірам - ми навчали їх танцювати! А у нас вийшла крутецька прокачка перед навчальним роком”.

“Ми знайшли вихід з квест-кімнати, зробили селфі з дівчатками з колл-центру та знайшли ботів:), - ділиться враженнями Лоліта Степашко. - Наші банкіри такі драйвові! Море емоцій! А як вони танцюють!”

“Таких веселих, танцювальних юніорів в нас давно не було, - посміхається Вікторія Подкладенко, керівник ЮніорБанку Кіровоградської філії ПриватБанку. - Ми з задоволенням намагалися повторювати всі рухи. Правда не все відразу вдавалося, але не біда, форсайтівці обіцяли приходити і навчати, адже вони всі захотіли навчатися фінансовій грамоті. Тепер будемо навчатися всі - і вони, і ми:)”

Всі танцюристи помчали додому за свідоцтвами про народження, бо вже і не знають, як тепер можна жити без Картки Юніора та Бізнес-Школи ЮніорБанку.

У вересні Бізнес-Школа ЮніорБанку змінила свій формат з offline на online. Тепер після нескладної реєстрації на сайті можна дистанційно пройти цикл тренінгів, перевірити свої знання у через тестування та отримати сертифікат про успішне завершення навчання.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!