​Дізнатися вартість кожного «крутого» номерного знаку можна онлайн

01.08.19, 14:00

На сайті Головного сервісного центру МВС запрацював сервіс, за допомогою якого можна легко перевірити вартість номерного знаку з бажаною комбінацією цифр:http://hsc.gov.ua/vartist-nomeriv/. Нагадаємо, що відсьогодні набрала чинності постанова Кабінету Міністрів України від 24 липня 2019 року № 663, відповідно до якої розширяється перелік платних номерних знаків, доступних для замовлення громадянами. Зауважте, що послугою можуть скористатися лише власники легкових автомобілів.

Онлайн-сервіс простий у використанні: номерні знаки згруповані за 8 категоріями і громадянин має можливість відсортувати їх від найдешевших до найдорожчих і навпаки. Всі платні номерні знаки складаються з чотирьох цифр, що групуються за наступними комбінаціями:

1.Комбінації чотирьох однакових цифр — 30 тис. грн;

2.Послідовні комбінації від 0001 до 0009 — 30 тис. грн;

3.Три однакові цифри поспіль (наприклад: 0777) — 10 тис. грн;

4.Дві послідовні пари однакових цифр (наприклад: 1122) — 10 тис. грн;

5.Комбінації 0123 та 1234 — 10 тис. грн;

6.Комбінації, що починаються з двох нулів, а наступні цифри неоднакові (наприклад: 0032) — 8 тис. грн;

7.Три однакові цифри не поспіль (наприклад: 7077) — 4 тис. грн;

8.Комбінації, де однакові перша і третя цифра, друга і четверта цифра; або перша й четверта цифра, друга і третя цифра (наприклад: 1221; 1212) — 4 тис. грн.

До цього часу можливість автовласників офіційно підібрати державний номерний знак з бажаною комбінацією цифр була обмежена. Зазначеною постановою нарешті нормативно закріплені ринкові ціни на такі номерні знаки, а також чіткий механізм отримання клієнтом даної послуги.

Кожен громадянин може скористатися послугою, просто звернувшись до зручного за розташуванням сервісного центру МВС. Клієнт має можливість самостійно обрати номерний знак з електронного переліку номерних знаків, наявних на складі цього сервісного центру МВС, доступ до якого надається клієнту адміністратором.

Зауважте, що платні номерні знаки не є різновидом індивідуальних номерних знаків (ІНЗ). Дізнатися більше про ІНЗ можна за посиланням, а перевірити можливість замовлення бажаної комбінації та замовити ІНЗ онлайн – в електронному кабінеті водія.

Якщо клієнт сервісного центру МВС не має особливих побажань щодо вигляду номерного знаку свого авто, під час отримання послуги реєстрації або перереєстрації ТЗв сервісному центрі МВС він сплачує:

·для транспортних засобів усіх категорій вітчизняного виробництва та країн СНД (із видачею номерного знака) — орієнтовно 550 грн (послуга — 152,63 грн; номерний знак — орієнтовно 178,20 грн; бланк свідоцтва про реєстрацію ТЗ — 219 грн)

·для транспортних засобів усіх категорій іноземного виробництва (із видачею номерного знака) — орієнтовно 590 грн (послуга — 190,15 грн; номерний знак — орієнтовно 178,20 грн; бланк свідоцтва про реєстрацію ТЗ — 219 грн).

Отримати додаткову інформацію та проконсультуватися можна за телефоном (044) 290-19-88 або в повідомленнях на Фейсбук-сторінці Головного сервісного центру МВС, дізнатися новини сервісних центрів MBC – на сайті hsc.gov.ua.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!