Наступний Фестиваль вуличної їжі у Кропивницькому відбудеться вже у липні!

31.05.19, 16:00

Члени та членкині Клубу рестораторів Кропивницького, який вже понад півтора роки діє у нашому місті, вирішили наступний Фестиваль вуличної іжі провести на Козачому острові 6-7 липня (субота-неділя). Про це йшлося під час засідання Клубу, на якому було обране нове керівництво громадського об'єднання, а також сплановано діяльність Клубу на наступні півроку.

Володимир Кравчук
Володимир Кравчук
Нагадаємо, що попереднім Президентом Клубу рестораторів був Володимир Кравчук (на фото), а до нього - Олександр Бронза. За їх керівництва Клуб рестораторів провів три фестивалі вуличної їжі, організувався юридично як громадське об'єднання, набув іміджу, сил та історії співпраці. Новий Президент Клубу - Михайло Антоньєв, а дві нові віце-президентки - це Віра Скачкова та Аліна Лінчевська, казначей Клубу - Ніна Бурдейна, а секретарка - Вікторія Талашкевич.

Під час урочистого засідання Клубу рестораторів його учасникі та учасниці вручили відзнаку Володимиру Кравчуку, заслухали його звіт та звіт Казначея, а також проголосували за дату проведення наступного Фестивалю вуличної їжі та обрали ініціативну групу з його підготовки. Цього разу вирішено до участі у Фестивалі допустити тільки членів Клубу рестораторів, за яких об’єднання відповідає організаційно та репутаційно. Найближчими днями ініціативна група Фестивалю вирішить, якими будуть умови участі у фестивалі для закладів громадського харчування - стандарти, вигляд торгівельних точок, цікаве меню та інші важливі моменти.

Родзинкою фестивалю стане те, що він відбуватиметься у дні Івана Купала, а в меню всіх ресторанів-учасників будуть нові та цікаві страви народів всього світу. Чекайте детальніших анонсів та плануйте провести 6-7 липня у Кропивницькому, на Козачому острові, на Фестивалі вуличної їжі.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!