​Щасливе дитинство – це друзів багато!

14.03.19, 14:00

Днями в обласній філармонії відбувся благодійний концерт “Щасливе дитинство – це друзів багато”. 11-річний Микита Григорьєва, вихованець ансамблю «Росинка», має тяжке захворювання центральної нервової системи, на лікування якого необхідна чимала сума. Тому обласний центр дитячої та юнацької творчості за участі Товариства Червоного Хреста України організував благодійний концерт.

Вихованці Центру підготували і презентували глядачам свої найкращі номери, а саме виступили такі художні народні колективи хореографічний ансамбль «Росинка» та студія вокального мистецтва «Антарес». Усі — від найменшого до великого об'єднались заради спільної мети — допомогти Микитці. Було дуже приємно бачити, що вся зала філармонії була заповнена глядачами! Спільними зусиллями було зібрано 30770 гривень, які буде передано мамі Микити.


- Ми маємо надію, що цей невеликий внесок та допомога всіх небайдужих людей допоможе цьому мужньому хлопчику та його сім’ї повернутися до повноцінного життя. Ми щиро сподіваємося як найшвидше побачити Микиту Григорєва серед однолітків, а згодом і серед артистів на цій сцені! Щасливе дитинство, та й не тільки, це коли в тебе багато друзів, і ви завжди прийдете один одному на допомогу!, - пише Олександра Крикун, фахівчиня із зв’язків з громадськістю Кіровоградського обласного ЦДЮТ.

Авторка сценарію та режисерка концерту – Юлія Круніч; головна балетмейстер-постановниця, художня керівниця Народного хореографічного ансамблю «Росинка» - Заслужена працівниця культури України, кавалерка ордена княгині Ольги ІІІ ступеня — Галина Чайковська; хормейстерка, художня керівниця Народного колективу України студії вокального мистецтва «Антарес» - Олена Дороганич; балетмейстери-постановники: керівник старших груп Відмінник освіти України Володимир Чайковський; керівниця молодших груп — Маргарита Пятова; керівниця підготовчих груп — Олена Петрук; акомпаніаторки — Світлана Уманенко, Валентина Загрійчук, Світлана Шадріна; концертмейстер — Вадим Ярошенко; звукорежисер — Юрій Войтас, костюмерки Світлана Красиліч та Людмила Рікунова; адміністраторка – Лариса Кордонська; ведучий – Сергій Ільїн.




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!