​Безробітним пропонують безкоштовно опанувати водійську майстерність

06.02.19, 16:00

У наш час професія водія є однією з найзатребуваніших. Проте, вона не тільки цікава, але і достатньо складна. Для того, щоб стати чудовим водієм, потрібно оволодіти теоретичними і практичними знаннями, а головне – уміти гармонійно їх об'єднувати в процесі роботи, тому служба зайнятості вже не перший рік сприяє навчанню безробітних за цим фахом.

11 лютого, на базі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості розпочинається навчання за професією «Водій автотранспортних засобів ( категорія В)». Навчання триватиме 2 місяці.

Опановуючи мистецтво керування автомобілем, слухачі курсів детально вивчають правила дорожнього руху, основи безпеки на дорозі, особливості керування автотранспортом тощо. Поряд з вивченням теоретичних дисциплін проводяться й практичні заняття з інструкторами. Також пам'ятайте – успішний водій не може собі дозволити допустити помилку в роботі. Тим більше, якщо.

Якщо Ви налаштовані на успішну кар'єру та вирішили, що водій – це ваша майбутня професія,– звертайтесь до Кіровоградського обласного центру зайнятості. Зазначимо, що наразі на Кіровоградщині актуальною є 81 вакансія для водіїв автотранспортних засобів, повідомляє Відділ організації професійного навчання Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!