Валерій Лебідь - ментор програми "Голоси Громад"

08.01.19, 14:00

Шістнадцять учасників та учасниць менторської програми «Голоси громад» проходять цими зимовими місяцями коучинг у відомих і популярних менторів - медійників, викладачів, експертів.


Коучінг відбувається у рамках проекту, що його втілює громадська організація «Прес-клуб реформ» у Кіровоградській, Полтавській та Дніпропетровській областях завдяки щедрій підтримці американського народу у вигляді гранту від Посольства США в Україні. Кожен учасник та учасниця готують медіа-проекти, якими поділяться під час фінальної школи у лютому місяці.

Ментор Валерій Лебідь поділився з нами першими результатами чотирьох учасників та учасниць, які проходять коучінг саме у нього.

- Учасниця програми Світлана Терещенко заявила про створення інформаційного видання, спрямованого на підвищення правової освіти громадян, - розповідає Валерій Лебідь. За його словами, наразі учасниця готує конкретизований опис свого медіа-проекту і орієнтовні кроки його реалізації, як вона це бачить. Після цього планується скласти спільний план і виконувати його.

- Учасниця програми Людмила Богодіст планує реалізувати проект із патріотичним нахилом та висвітлювати права людини, головні новини Кіровоградщини, а ще мати куточок поезії, - розповідає Валерій Лебідь. Наразі пані Людмила готує детальний опис проекту і своє бачення покрокової його реалізації.

- Учасниця програми Людмила Маслова наразі підготувала загальний опис свого медіа проекту, отримала від мене низку уточнюючих запитань, на які зараз готує відповіді, - ділиться Валерій Лебідь.

- Учасник програми Євген Євтушенко дуже активно бере участь у проекті. Він чітко описав те, чого хоче і як це зробити, також описав проблеми і питання, які у нього виникають під час реалізації проекту, - розповідає Валерій Лебідь. Пан Євген тримав від ментора два хороших посібника з роботи Інтернет-ЗМІ, а також самостійно створив сторінку видання у «Фейсбуці». Наразі відбувається покрокове усунення недоліків сторінки і поліпшення її якості.

Незабаром опублікуємо відгуки про проект інших менторів та менторок, а також учасників та учасниць програми "Голоси Громад". Наразі ж нагадаємо, що метою проекту є сприяння розвитку свободи преси, а також підвищення активності місцевих спільнот в ході процесів децентралізації та удосконалення навичок місцевих журналістів, блогерів і медіа-активістів.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!