​Я. Нова версія

10.12.18, 16:00

Проект «Я. Нова версія» від творчої групи «Jane&Vika Creative Group» почав втілюватися у життя. Протягом найближчих місяців відомий та популярний проект «Леді Єлисаветграду», що кілька років поспіль тішив око глядачів у вигляді настінного календаря, перейшов у новий формат.

- Ми поставили крапку і зробили крок у майбутнє. Із формату друкованих календарів – у простір цифрових фото. Незмінним залишається об’єкт зусиль нашої творчої команди – жінка у центрі всесвіту. У всіх її проявах: я – як особистість, я – у стосунках, я – у соціумі, - говорить співавторка ідеї Жана Січкарь.

Творча команда запросила до участі 12 жінок, які разом із лайф-коучем Аллою Поярковою зробили апгрейд думок та почуттів, розглянули звичні стилі та моделі поведінки, зробили зупинику і отримали ковток натхнення. Після мотиваційного тренінгу дівчата потрапили до рук стилістика та майстрині візажу Наталі Горбачової та портретиста Макса Власенка. Вони створили справжнє диво - за щирої підтримки численних партнерів: дякуємо шоу-руму «Shade of pioni», мережі магазинів хутра у ТЦ «ЦУМ» та ТЦ «Манхеттен», виробницям прикрас Валерії Кравцовій та Анастасії Денисовій!

- Наша мета – не тільки зробити гарні знімки, хоча фотосесія вже суттєво піднімає настрій учасницям та налаштовує всіх на приємний лад, але й провести певну арт-терапію, релаксацію, мотивувати до віднайдення внутрішніх ресурсів, перегляду цінностей, ідентичностей та, зрештою, познайомити між собою цікавих, яскравих і успішних леді нашого міста та області, - розповідає співавторка ідеї Вікторія Талашкевич.

Перший день проекту – це був мотиваційний тренінг, що його провела Алла Пояркова, - відбувався у локаціях Бізнес-школи «WAKE UP». Другий день – арт-терапевтична фотосесія, яку провели Наталя Горбачова та Максим Власенко, - пройшов у локаціях студії «Brow Bar». Тут над створенням образів учасниць працювали також Тетяна Смук, Діана Тарасюк, Ольга Якубовська та Юлія Лук'яненко.

Вже незабаром чекайте на результати проекту, а поки що дивіться репортаж, що його створила Олена Карпенко. Попереду – святкова вечірка із врученням фото учасницям, а вже у новому році – наступна хвиля проекту.

Що ви отримуєте, беручи участь у проекті?
-Робота з психологом - розкриття власного потенціалу, перезавантаження
-Робота з фотографом – навчаєтесь почуватися вільно перед камерою
-Робота зі стилістом – пошук і підбір образу, макіяжу, свого роду арт-терапія
-Красивий конверт із трьома надрукованими фото, а також флешка – із усім «робочим матеріалом», що його зніматиме для вас портретист
-Заключна вечірка для всіх учасниць проекту
-Розміщення вашого фото у журналі Журнал ЛанруЖ та на сайтах Тусовка на Кіровоградщині і Кіровоград24:портал про місто

Вартість участі: 5000 грн. Тільки 10 учасниць! Телефонуйте, записуйтесь (Вайбер, Телеграм)
066-328-40-48 – Жанна Січкарь
050-321-39-19 – Вікторія Талашкевич

Організаторки проекту – творча група «Jane&Vika»: Жанна Січкарь та Вікторія Талашкевич
Креативна команда проекту: Стиль, візаж – Наталя Горбачова, “Brow Bar”, фотограф-портретист – Максим Власенко

Залучені експерти: Алла Пояркова та інші тренери Бізнес-школи «WAKE UP»




Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!