Роботу знаходить той, хто шукає: молода багатодітна мама знайшла роботу

08.11.18, 16:00

Питання працевлаштування сільських мешканців завжди було актуальним. На сучасному етапі розвитку держави села занепадають, безробіття у них процвітає, а транспортна розв'язка з містом, де можна знайти роботу, зазвичай залишає бажати кращого. Але роботу знаходять ті, хто її шукає. Звичайно, період пошуку для сільських мешканців приблизно вдвічі більший, ніж для мешканців міст, але наполегливість та цілеспрямованість врешті решт винагороджуються позитивним результатом.

Така історія була і у Віталії Юріївни. Молода мама трьох дітей звернулася до Олександрійського міськрайонного центру зайнятості з надією знайти роботу. Жінка проживає у сільській місцевості і не має професії: усе життя займалася вихованням своїх дітей. Коли діти підросли, безробітна вирішила шукати роботу.

Шлях пошуку роботи пані Віталії був нелегкий: куди б вона не звернулася, скрізь отримувала відмову. Роботодавців «лякало» те, що у неї малі діти та й відсутність освіти і досвіду роботи не сприяли у пошуці. Але наполегливі пошуки все ж привели до щасливого фіналу: ТОВ «Олександрійський цукровий завод» на початку сезону цукроваріння проводив набір працівників. І, незважаючи на те, що це підприємство знаходиться не у тому селі, де проживає Віталія Юріївна, а в сусідньому, вона, отримавши в центрі зайнятості направлення, звернулася до роботодавця. Керівник відділу кадрів зуміла роздивитися в молодій жінці потенціал та вирішила дати їй шанс випробувати свої сили на виробництві.

Наразі Віталія вже близько місяця працевлаштована і дуже задоволена, що не опустила рук і продовжувала шукати роботу незважаючи на всі труднощі.

текст - Ольга Самусенко, провідний фахівець з питань зайнятості відділу організації працевлаштування населення Олександрійського міськрайонного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!