Виявлено ВАЗ - із підробленими номерами кузова

17.10.18, 10:00

До територіального сервісного центру МВС в Кіровоградській області звернувся громадянин з питання перереєстрації автомобіля ВАЗ 2107. У результаті перевірки з’ясувалось , що номер кузова змінювався шляхом видалення частини панелі з первинним номером та вварюванням на його місце частини (фрагмента) з іншим номером.

Ідентифікаційна табличка з номером кузова відсутня. В зв`язку з цим про даний факт було поінформовано працівників Кропивницького відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області, якими було затримано вищевказаний автомобіль.

Уберегтися від купівлі транспортного засобу з підробленими номерами кузова чи двигуна можна, якщо звернутися до сервісного центру МВС для оформлення договору купівлі – продажу та перереєстрації авто під час якої проводиться огляд ТЗ фахівцем НДЕКЦ МВС. Договір купівлі-продажу укладається безкоштовно і заповнюється адміністратором в електронній формі.

Слідкуйте за нововведеннями сервісних центрів МВС на сайті hsc.gov.ua або на офіційній сторінці в Фейсбук. За консультаціями звертайтесь за телефоном (044) 290-19-88.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!