Підсилення голосів громад: Кропивницький навчався працювати з відео

23.08.18, 12:00

Вже третій із чотирьох запланованих тренінгів у рамках проекту “Голоси громад” відбувся у Кропивницькому - для представників і представниць ОТГ Кіровоградської області, активістів і медійників.

Журналісти місцевих ЗМІ, працівники прес-служб ОТГ, громадські активісти і блогери протягом дня знайомились із цифровими методами роботи із відео. Тренінг організовувала громадська організація "Прес-клуб реформ". Учасники та учасниці навчання вдосконалили навички відеозйомки та монтажу відеоряду, а також отримали купу практичних лайфхаків по роботі з різними програмами, гаджетами, гівгами, фреймами та платформами для стрімінгу та ще багатьма, на перший погляд незнайомими та не зовсім зрозумілим термінами.

- Завдяки проекту "Голоси громад", побувала на тренінгу "Цифрові засоби роботи з відео". Цікаво, корисно, пізнавально, весело, смачно, натхненно,.... Дякую організаторам і всім учасникам тренінгу за теплу атмосферу, нові знання, позитивні емоції!, - пише у відгуці Сніжана Гонтова.

Як підсумок, учасники чи не одностайно зауважили, що під час тренінгу, отримали багато сучасних практичних порад, переглянули власні підходи в роботі із відео та для покращення своєї роботи планують більш поглиблено ознайомитись з деякими практичними інструментами відеомонтажу.

Захід був проведений в межах проекту «Голоси Громад» завдяки щедрій підтримці американського народу у вигляді гранту від Посольства США в Україні. Метою проекту «Голоси Громад» є сприяння розвитку свободи преси в об'єднаних територіальних громадах, особливо у сільській місцевості, а також підвищення активності місцевих спільнот в ході процесів децентралізації та удосконалення навичок місцевих журналістів, блогерів і медіа-активістів.

Детальна інформація про проект - за посиланням: http://kirovohradpressclub.org/hromadasvoices


Погляди, викладені в публікації, не обов'язково збігаються з офіційною позицією уряду США. \ Supported by the Media Development Fund of the U.S.Embassy in Ukraine. The views of the authors do not necessarily reflect the official position of the U.S. Government.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!