Поліцейська рота особливого призначення «Святослав» потребує працівників

25.07.18, 16:00

В Онуфріївській районній філії обласного центру зайнятості, на замовлення Головного управління національної поліції Кіровоградської області, відбувся міні-ярмарок вакансій. У заході взяла участь старший інспектор сектору кадрового забезпечення Олександрійського відділу поліції ГУНП Кіровоградської області капітан поліції Вікторія Антонішена.

«У підрозділах Головного управління національної поліції Кіровоградщини залишаються вакантними 10 посад поліцейських роти патрульної служби поліції особливого призначення «Святослав»», – розповіла В. Антонішена.

Присутнім надано детальну інформацію про специфіку роботи в органах поліції. Також ознайомила з регламентом набору співробітників: від заявки на участь, тестування, медичного обстеження, перевірки рівня фізичної підготовки, психологічного тестування до співбесіди та спеціальної перевірки. Також В. Антонішена зазначила, що серед вимог участі у конкурсі є знання положень чинного законодавства про Національну поліцію, про запобігання корупції, про очищення влади та інших нормативно-правових актів, що регламентують той чи інший напрямок служби.

Під час перегляду відеослайдів щодо організації добору кандидатів на службу в поліції В. Антонішена ознайомила присутніх з основними обов'язками, а також відповіла на запитання учасників щодо умов праці, оплати праці та перспектив кар'єрного зростання та ін. Захід відвідали більше 10 безробітних громадян. Бажаючі взяти участь у конкурсі на заявлені вакансії отримали особисті консультації.

Н. Скляренко, провідний фахівець з питань зайнятості Онуфріївської районної філії обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!