ПП «ВК Технополь» - виробник сучасної сільськогосподарської техніки з Кіровоградщини

06.07.18, 18:00

Приватне підприємство «ВК Технополь» було засноване у 2008 році і нині входить до складу холдингу «ВК Технополь». Завод-виробник вже 10 років виготовляє сучасну ґрунтообробну сільськогосподарську техніку європейської якості: культиватори серії АК, борони роторні, борони гідравлічні та подрібнювачі.

Від самого першого дня заснування підприємство очолює Федір Дяченко. Він зазначає: «Протягом десяти років на нашому заводі виготовляється техніка, що є затребуваною в Україні та за кордоном. В колективі, який формувався всі ці роки, працює понад двісті осіб. Кожен знає свою справу і вміє працювати в команді. Звісно, з кожним роком наше виробництво все більше розвивається, ми вивчаємо та запроваджуємо сучасні технології. Щороку запускаємо у виробництво нові зразки техніки, інвестуємо власні кошти у новітнє обладнання. І я переконаний, що з кожним роком завод буде ще більше розвиватися і розростатися. Для цього у нас є все необхідне».

Вивчення потреб ринку та освоєння нових сегментів є частиною стратегії росту компанії. Щороку підприємство інвестує мільйони в технічне переоснащення виробництва: використовується новітнє обладнання для плазмового різання металу, сучасні станки ЧПУ, порошкове фарбування за новими європейськими технологіями. Кожна одиниця техніки виробництва «ВК Технополь» сертифікована й відповідає державним та європейським стандартам. Завдяки європейській сертифікації нині сільськогосподарська техніка виробництва «ВК Технополь» активно продається на ринках Румунії та Болгарії. Тамтешні фермери вже оцінили переваги техніки українського виробника, що має європейську якість, але вітчизняну ціну. Сільськогосподарська техніка компанії «Технополь» також включена у перелік техніки, вартість якої частково компенсується за рахунок коштів державного бюджету.

Техніка виробництва компанії «Технополь» завжди представлена на найбільших сільськогосподарських виставках України. Основний офіс компанії розташований у Кропивницькому, але вже відкрито філіали у місті Бершадь, Вінницької області та смт. Софіївка, Дніпропетровської області. В компанії працює потужна команда менеджерів та сервісної служби, які не просто знають про переваги техніки власного виробництва, а вміють надати цінні рекомендації по її експлуатації, вчасно виконати ремонт. А якість – перевірена клієнтами і роками. Так народжується довіра до компанії! Влітку цього року холдинг ВК «Технополь» відзначатиме свій 10-річний ювілей. На честь цієї події планується проведення масштабного Дня поля «Технополь: 10 років успіху» у селі Федорівка, Кіровоградського району.

Головний офіс холдингу «ВК Технополь»: м. Кропивницький, вул. Мурманська, 12. Контакти прес-служби: Ася Цуркан (095) 782-41-10.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!