За півроку 10 тисяч громадян скористалися послугами «гарячої лінії»

21.06.18, 18:00

Від початку роботи «гарячої лінії» державної служби зайнятості минуло 6 місяців і вже 10 000 людей скористались допомогою кваліфікованих спеціалістів.

«Служба зайнятості постійно вдосконалює свої сервіси та робить їх більш доступними та зручними для людей. На початку року ми запустили у роботу новий сайт, де кожен бажаючий може не тільки легко знайти роботу, а й отримати велику кількість послуг онлайн. А сьогодні на нашу «гарячу лінію» вже зателефонував 10 000 клієнт. У наших планах не зупинятись і продовжувати вдосконалювати наші сервіси», ‒ прокоментував в.о. Голови Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Валерій Ярошенко.

Територіально «гаряча лінія» створена на базі Київського обласного центру зайнятості. Додатково, крім основних питань,бажаючі можуть надавати свої пропозиції щодо покращення роботи конкретного центру зайнятості, чи служби зайнятості в цілому.

За словами Начальника Управління міжнародного співробітництва, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Державної служби зайнятості (Центрального апарату) Святослава Лешика, який відвідав Київський обласний центр зайнятості для ознайомлення з роботою сервісу, найбільша кількість дзвінків надходить з міст мільйонників. Насамперед цікавляться питаннями реєстрації у службі зайнятості та умовами перебування на обліку, а також щодо пошуку підходящої роботи. При цьому, телефонують усі вікові групи.

Разом із тим, багато клієнтів «гарячої лінії» телефонує з питань, які не належать до компетенції служби зайнятості: запитання щодо пенсійної реформи, порядок призначення субсидій, застосування на практиці трудового законодавства, порядок внесення записів до трудової книжки, у т.ч. у разі проходження військової служби.

Нагадаємо, «гаряча лінія» служби зайнятості діє з грудня 2017 року. За єдиним безкоштовним номером 0 800 50 99 66 можна дізнатись інформацію про повний перелік послуг Служби зайнятості, а також про те, які документи потрібні для отримання тієї чи іншої послуги, контактні телефони центрів зайнятості, адреси та багато іншого.

Прес-служба Кіровоградського обласного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!