ТОП-3 чиновників за доходами

07.06.18, 14:00

Рейтинг декларантів щодо доходу публікує сайт https://declarations.com.ua/ Згідно з ним, найбільше у 2017 році заробив депутат Зорянської сільради на Харківщині Олександр Плювако. Його доходи становили майже два мільярди гривень, а точніше понад мільярд 911 мільйонів. При цьому транспорту і готівки в депутата немає, землі 21 гектар, а нерухомості 82 квадратні метри.

Другий за надходженнями - народний депутат України Олександр Фельдман. Теж з Харківщини. В нього понад півмільярда доходу за минулий рік. Депутат – член депутатської групи «Воля народу». Має рухомого майна та готівки на суму понад 70 мільйонів гривень, та ще окремо готівки – більше 70-ти мільйонів. У власності – сім гектарів землі та дві з половиною тисячі кадратних метрів нерухомості. Має дві іномарки.

Бронза ж - у парламентаря Максима Єфімова. Максим Єфімов є членом «БПП». Родом з Донеччини. Дохід має 463 мільйони гривень на рік. У власності 49 гектарів землі на п’ять тисяч метрів нерухомості. Рухомого ж майна разом з готівкою має понад 160 мільйонів гривень, окремо готівки – більше 153-х мільйонів гривень. У декларації - чотири дорогих авто.

Ще серед чиновників та депутатів, що мають найбільші прибутки – нардепи Вадим Новинський («Опозиційний блок»), Гліб Загорій («БПП») та Максим Микитась («Воля народу»).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!