​Гідність та відповідальність: студентам Голованівська презентували роботу Нацполіції

06.06.18, 16:00

У рамках акції «Презентація служби в Національній поліції», представники управління Національної поліції в Кіровоградській області та фахівці районного центру зайнятості завітали до студентської молоді професійно-технічного училища №38 смт Голованівськ.

Старший інспектор сектору організації відбору та проведення атестування поліцейських Управління кадрового забезпечення ГУНП в Кіровоградській області Олександр Кравець розповів учасникам про роботу Нової поліції, зміни, які відбулися у правоохоронній системі на етапі реформування, інноваційні підходи у її діяльності, переваги професії поліцейського, а також наголосив, що однією з позитивних сторін професії є відчуття власної гідності, гордості за те, що на твоїх плечах лежить відповідальність за життя оточуючих і правопорядок у країні.

Учасники заходу, які виявили бажання дізнатися якомога більше інформації про службу в лавах патрульної поліції, мали можливість інтерактивно поспілкуватись з представниками роботодавця.

Під час зустрічі, О. Кравець детально окреслив вимоги до кандидатів, повідомив претендентам про можливість заповнити анкету онлайн, розповів про етапи відбору та детальний перелік відкритих вакансій в Кіровоградській області.

Окремо представники Нацполіції зупинилися на навчальних закладах, які готують майбутніх слідчих, оперуповноважених чи дільничних офіцерів поліції. Студенти дізналися про основні вимоги, що висуваються до кандидатів на службу в поліції і переваги отримання освіти в навчальних закладах системи МВС. У свою чергу присутні цікавилися вступними іспитами, пільговими умовами вступу та умовами проживання курсантів.

С. Швець, провідний фахівець з питань зайнятості відділу надання соціальних послуг Голованівського районного центру зайнятості



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!