Тишківка отримала ресурс для розвитку

07.05.18, 18:00

Знання – найпотужніший ресурс, який може легко залучити та ефективно застосувати кожна громада, що планує свій розвиток. З огляду на це, виїзна консультація, що її провели днями для Тишківської громади радниця з питань місцевих фінансів Олена Савченко та радник з регіонального розвитку Кіровоградського Центру розвитку місцевого самоврядування Денис Абрамов, стали неоціненним ресурсом для активістів Тишківки.

- Ми надали учасникам зустрічі консультації з питань стратегічного планування для того, щоб були створені передумови для якісного виконання місцевими органами влади своїх завдань відповідно до місцевих просторових та соціально-економічних умов, - розповідає Денис Абрамов.

Зустріч пройшла у форматі продуктивного спілкування та обміну думками, а її результатом стало підвищення обізнаності та професійних навичок в сфері фінансів та стратегічного планування. Фактично, це була підготовка до чергового засідання Робочої групи із розробки стратегічного плану розвитку Тишківської ОТГ.

- Під час зустрічі ми доопрацювали SWOT- аналіз, проведений за результатами попередньої консультації, а саме сформували остаточні сильні та слабкі сторони, можливості та загрози. Також було відкореговано стратегічні та операційні цілі та завдання до них, - розповідає Денис Абрамов.

- Мета нашої роботи - зміцнення потенціалу органів місцевого самоврядування з питань управління фінансами, - переконана Олена Савченко. За її словами, результатом консультації стала підготовка напрацьованих матеріалів для їхнього представлення членам робочої групи з розробки стратегічного плану розвитку Тишківської ОТГ.

Нагадаємо, що Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми "U-LEAD з Європою", постійно надає інформаційну та консультативну допомогу органам місцевого самоврядування і об’єднаним територіальним громадам на Кіровоградщині з питань втілення реформи децентралізації, створення проектів регіонального розвитку, місцевих фінансів та комунікацій. Якщо представникам ініціативних груп потрібні коментарі, консультації чи навчання (а все це – безкоштовно!) від Центру розвитку місцевого самоврядування, телефонуйте будь ласка за номерами: (0522) 32-02-86 або 095-356-35-98 (щодня у будні з 9.00 до 18.00).



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!