Мені Фіолетово!

29.03.18, 12:00

Днями у столиці пройшла гендерна вечірка від IREX «Мені Фіолетово» - у межах правозахисної програми RIGHTS NOW! під час XV Міжнародного фестивалю документального кіно про права людини Docudays UA.

Гендерна вечірка розкрила таємницю найпопулярнішого кольору року та розказала все про гендер та чому його не варто боятися. Прес-клуб реформ на вечірці представили партнерки громадської організації - представниці Патрульної поліції Оксана Білоброва та Ольга Варіченко.

- На вечірці працювали три платформи для різного віку: діти, підлітки, дорослі. Всі присутні змогли багато дізнаютися про гендерну ідентичність, толерантне ставлення та побудову дружніх відносин з іншими людьми, - розповідає Оксана Білоброва.

На заході були і діти, і дорослі. Зокрема, підлітки могли відверто поговорити із кураторами заходу про перші побачення, ризики у відносинах, “ні значить ні”, та як побудувати здорові стосунки. А дорослі довідалися про те, як викорінити будь який тип насильства із професійного, особистого та родинного життя.

- У нашій повсякденній роботі дуже важливо вміти говорити з дітьми про гендер, виявляти та протидіяти булінгу серед дітей, та попередження насильства, - переконана Ольга Варіченко.

Авторка - Вікторія Талашкевич



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!