Рятувальники провели роз’яснювальну роботу на центральній площі міста

14.03.18, 14:00

Нещодавно працівники Управління ДСНС у Кіровоградській області провели роз’яснювальну роботу серед мешканців обласного центру щодо необхідності суворого дотримання правил безпечної життєдіяльності. Рятувальники на площі Героїв Майдану спілкувались з перехожими, роздавали листівки із застереженнями та правилами безпеки при користуванні електричними побутовими приладами, газовим обладнанням, пічним опаленням, правилами безпеки на кризі.

Напередодні святкових та вихідних днів ще раз нагадали дорослим і юним кропивничанам про необхідність регулярної перевірки систем вентиляції, небезпеку паління у ліжку, перевантаження електромережі одночасним ввімкненням кількох електроприладів, використання газового обладнання та електрообігрівачів не за призначенням. Крім того, наголосили на неприпустимості використання для обігріву саморобних електроприладів, тривалого використання побутової техніки у так званому режимі сну, що нерідко є причиною займання у квартирах та будинках.

Окремо увагу працівники пожежно-рятувальної служби звернули на безпеку дітей, порадили не дозволяти їм гратись сірниками й запальничками (ховати їх подалі від допитливої малечі), ніколи не залишати дітей без нагляду, а тим більше не доручати їм розпалювати груби чи каміни або наглядати за ними. Не обійшли увагою і питання безпеки при виявленні вибухонебезпечних предметів, особливо у громадських місцях. Рятувальники застерегли громадян від необдуманих вчинків, зокрема порадили ні в якому разі не підбирати залишені пакети, коробки, книги, мобільні телефони, іграшки і подібне, оскільки вони можуть виявитись маскуванням для вибухівки, повідомляє Прес-служба У ДСНС в області.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!