​10 років надійного і стабільного партнерства

04.03.18, 16:00

Магазин “Варто”, що у смт Новомиргород на Кіровоградщині, вже 10 років успішно і стабільно співпрацює з ПриватБанком. Рівно 10 років тому в магазині було встановлено POS-термінал.

Готівка vs безготівкові розрахунки? Вже не один рік громадськість обговорює питання - яким чином, де та чи взагалі потрібні безготівкові розрахунки. А підприємець з невеликого районного центру без дискусій і довгих роздумів, ще 10 років тому, встановив у магазині POS-термінал і жодного разу не пожалкував.

“Я довго не роздумував, бо розумів, що майже все доросле населення Новомиргороду уже на той час мали банківські картки. Кожен другий запитував у продавця про термінал, - розповідає Віталій, господар магазину “Варто”. - Навіщо втрачати клієнтів, давати їм можливість піти до конкурентів? Та й сервіс чудовий, усі робочі моменти вирішуються швидко і легко. А головне - колектив відділення ПриватБанку! З ними працюється просто чудово, за що їм величезна вдячність. До речі, це наш сімейний бізнес, і коли ми відкривали нову точку, то вже самі йшли до ПриватБанку з пропозицією про співпрацю”.

“Встановлення POS-терміналів надає підприємцям чималі переваги, - продовжує пані Олена. - Це і підвищення конкурентоспроможності підприємства за рахунок надання клієнтам широкого вибору варіантів платежу, і збільшення обсягу продажів за рахунок нових клієнтів - власників платіжних карток, і збільшення обороту за рахунок непередбачених покупок клієнтами (клієнт не обмежений готівкою у гаманці). А ще - це відсутність ризиків, пов’язаних з готівковими розрахунками, зокрема ризику прийому до оплати фальшивих банкнот, оптимізація розрахунків – усі розрахунки проводяться автоматично із зарахуванням коштів на поточний рахунок підприємства. Крім того, не слід забувати про відповідність чинному законодавству України”.

Більше трьох тисяч POS-терміналів ПриватБанку встановлено в торговельно-сервісній мережі Кіровоградщини. Майже половина з них оснащена безконтактною технологією PayPass, за допомогою якої можна здійснювати платежі одним дотиком. Достатньо піднести картку з логотипом PayPass до зчитувального пристрою на касі, і покупку буде оплачено. Усі термінали працюють з програмою лояльності “БонусПлюс” (дарує грошові бонуси за кожну покупку, здійснену за допомогою карти банку) чи сервісами “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” (допомагають здійснювати покупки та розраховуватися за послуги, оплачуючи не всю їх вартість, а тільки частину).

Щоденно через мережу POS-терміналів ПриватБанку лише на Кіровоградщині оплачують покупки понад 50 тис. клієнтів банку.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!