​Три місцеві ради об’єднуються в одну

07.02.18, 14:00

У понеділок, 5-го лютого 2018 року три місцеві ради на Кіровоградщині – Новопразька селищна рада, а також Шарівська та Пантазіївська сільські ради, - прийняли остаточне рішення про об'єднання в одну територіальну громаду із центром у Новій Празі. Цікаво, що це об’єднання рад… із двох різних районів, що трапляється в Україні не так часто. Шарівська та Новопразька ради – це Олександрійський район, а Пантазіївська – Знам’янський район, повідомляє Кіровоградський Центр розвитку місцевого самоврядування, створений за підтримки Програми «U-LEAD з Європою».

На сесіях згаданих рад депутати прийняли остаточне рішення про об'єднання в одну територіальну громаду із центром у Новій Празі. Наступний етап – Кіровоградська обласна державна адміністрація відсилає документи, зібрані у цих радах, до ЦВК на призначення перших виборів у новій об’єднаній територіальній громаді. Знаково, що три сесії у загаданих радах відбулися у день триріччя з моменту прийняття Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад».

Якщо представникам ініціативних груп у громадах Кіровоградщини потрібні коментарі, навчання чи консультації від експертів і експерток Центру, телефонуйте будь ласка, за номерами: (0522)32-02-86 або 095-356-35-98



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!