Міні-ярмарок вакансій до інноваційного українсько-американського підприємства

24.01.18, 16:00

Державна служба зайнятості виконує на ринку праці посередницькі функції: допомагає безробітним громадянам знайти підходяще робоче місце, а роботодавцям – кваліфікованих працівників. Однією з найбільш ефективних форм оперативного підбору персоналу є ярмарки та міні-ярмарки вакансій. Мета таких заходів – задоволення не лише кадрових потреб роботодавців, а й посилення соціального партнерства у сфері зайнятості та формування активної поведінки громадян на ринку праці та підвищення рівня поінформованості населення про напрямки діяльності державної служби зайнятості і соціальні послуги, які вона надає клієнтам.

Саме з цією метою, днями у Світловодському міськрайонному центрі зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій СП з іноземними інвестиціями у формі ТОВ «Плайтех», на якому були представлені вакансії «підсобний робітник». Роботодавець презентував деревообробне підприємство і повідомив, що ТОВ «Плайтех» є єдиною організацією у Кіровоградській області (і однією із 12-тьох в Україні) з виготовлення меблевої продукції. З 2003 року ТОВ «Плайтех», додавши до своїх активів зовнішні капіталовкладення і передові інноваційні технології, стає спільним українсько-американським підприємством. Також присутні були детально ознайомлені про вимоги до претендентів на заміщення вакантних посад.

Спілкування відбувалась у вигляді активного діалогу. Тих шукачів роботи, які зацікавились запропонованими вакансіями, було запрошено пройти індивідуальну співбесіду безпосередньо на робочому місці.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!