​Організаційний розвиток – для громадського сектору!

22.01.18, 12:00

Днями у місті Лисичанськ громадська мережа «СВОЇ» провела тренінг на тему організаційного розвитку та фандрейзингу для своїх існуючих та потенційних партнерів.

Громадська мережа «СВОЇ» - це мережа незалежних однодумців, які діють в інтересах України. Мережа організовує взаємодію та швидкий обмін інформацією між учасниками мережі: громадськими організаціями, волонтерами та активістами. І у цьому році «СВОЇ» проводять зустрічі та тренінги у кількох містах України, зокрема у січні такий тренінг пройшов у Луганській області, у місті Лисичанськ.

Тренерка Вікторія Талашкевич – координаторка Прес-клубу реформ із Кропивницького, - залучила присутніх на занятті до обговорення тем «Організаційний розвиток організацій», «Оцінка організації за моделлю «McKinsey», «Стратегія для громадської організації» та «Комунікаційна стратегія». Про це йшлося першого дня – у привітному офісі Фонду правової допомоги були і презентації, дискусії, групова робота та індивідуальна, у спеціальних зошитах.

Другий день тренінгу у Лисичанську пройшов під знаком теми «Фандрейзинг». Йшла мова про те, де шукати кошти для реалізації проектів, які джерела фінансування громадських організацій. Тренерка не тільки запропонувала безліч варіантів фінансування, а й додала впевненості в своїх силах та надихнула учасників тренінгу на написання проектів.

- Ми вражені потенціалом громадського сектору Лисичанська, і чекаємо проектних заявок щодо відкриття Регіонального Консультаційного центру для громадських активістів, - говорить Валентина Варава, представниця громадської мережі «СВОЇ».

За її словами, мережа наразі створює чотири консультативних центра у таких містах, як Запоріжжя, Лисичанськ, Миколаїв та Івано-Франківськ. Наступні зустрічі відбудуться якраз у Миколаєві та Івано-Франківську.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!