Хочете долучитись до медичної реформи?

16.01.18, 14:00

Наскучили свята та канікули? І в цьому році ти бажаєш зробити щось дійсно серйозне та важливе? А можливо тобі ще й набридло спостерігати як реформують медицину? І ти відчуваєш покликання прийняти участь у побудові країни та створенні дійсно ефективної медичної системи в державі? Зокрема у твоєму місті, районі чи селищі...

Значить тобі до нас! Саме для таких активістів, Громадська організація «Асоціація Політичних Наук» проводить тренінг для громадських активістів. Ми шукаємо дійсно мотивованих членів місцевих громад Кіровоградської області, які готові стати голосом громадськості у процесах реформування медицини на місцевому рівні.

Чому саме зараз?

Тому, що саме зараз в області створено і діє три госпітальні ради. Ці інституції, саме зараз, вирішують якою буде система медичної допомоги завтра! Поки що, вони вирішують без тебе, без врахування думки громадськості. Але ще є час. Час на те, щоби долучитись до роботи у госпітальних радах.

Що для цього потрібно?

Бажання стати представником громадськості у госпітальній раді.

Готовність приймати активну участь у роботі госпітальної ради та здійснювати моніторинг всіх рішень, що приймаються членами ради.

Вміння швидко вчитись та працювати в команді.

З чого почати?

Звісно з навчання та долучення до команди громадських активістів що прийматимуть участь у роботі госпітальних рад. Навчання передбачає дводенний тренінг та коуч-супровід під час подальшої роботи у госпітальній раді. Тренінг проходитиме в лютому в місті Кропивницькому (точну дату повідомимо відібраним учасникам). Проїзд учасників до місця проведення тренінгу і в зворотному напрямку, а також всі витрати із проживанням та харчуванням забезпечують організатори.

Під час навчання учасники зрозуміють особливості медичної реформи, ознайомляться із головними антикорупційними інструментами, напрацюють власні плани співпраці із госпітальною радою свого госпітального округу.

До участі в навчанні запрошуються мешканці Кіровоградської області. Пріоритет при відборі учасників надаватиметься особам із обмеженими фізичними можливостями, жінкам, представникам міста Олександрія, міста Кропивницького та смт. Добровеличківка.

Бажаючих долучитись до нашої команди та пройти навчання на тренінгу, просимо заповнити електронну форму, за посиланням – реєстраційна анкета, або надіслати мотиваційний лист на адресу: Bocharovtuz@gmail.com

Кінцевий строк реєстрації чи надсилання мотиваційного листа – 2 лютого 2018 року.

Контактна особа:

Бочаров-Туз Володимир,

тел. 05 08 64 21 80,

e-mail: Bocharovtuz@gmail.com

Тренінг відбувається в межах проекту "Госпітальні ради разом з Громадою", який виконується "Асоціацією Політичних Наук", в рамках Програми сприяння громадській активності «Долучайся!», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) та здійснюється Pact в Україні. Зміст тренінгу є винятковою відповідальністю Pact та його партнерів i не обов’язково відображає погляди Агентства США з міжнародного розвитку (USAID) або уряду США.



Комментарии

Еще нет комментариев к этому материалу. Будьте первым!
Напишите ваш комментарий
Комментарий:

ПОСЛЕДНИЕ КОММЕНТАРИИ

Валентина .«Мама весь час очікувала, що чорний «воронок» приїде і…
Скільки таких історій досі залишаються у сімейних колах!!! Іх необхідно оприлюднювати і писати- писати. Аби не…
Людмила .​НАТО й Україна: співдружність заради миру й безпеки: долаємо…
Вона ж наша зірочка! Олю, завжди рада)
Людмила .Що ви знаєте про НАТО? Вікторина на знання історії Альянсу…
Приємно, що стільки вірних відповідей!